Işın Karaca: Yunanistan bana ambargo uyguladı, ‘beni düşman ilan ettiler’..

Işın Karaca: Yunanistan bana ambargo uyguladı, ‘beni düşman ilan ettiler’.
Işın Karaca: Y - Işın Karaca: Yunanistan bana ambargo uyguladı, ‘beni düşman ilan ettiler’.
© K-G/images

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, ailesiyle birlikte tatil için Yunanistan'a gitti. Ancak orada ülkeye girişine izin verilmedi, ‘beni düşman ilan ettiler’


Hayal kırıklığına uğrayan Karaca, duygularını sosyal medyada şu şekilde dile getirdi: "Ülkeme girişine izin verilmedi; bana bir bardak su bile ikram etmediler." "Hoşgörü" ve "Bir Yol Var" gibi hit şarkılarıyla tanınan Işın Karaca, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak, ailesiyle birlikte Yunanistan'a seyahat eden şarkıcıya ülkeye giriş izni verilmedi.

Atina'ya vardıklarında, Işın Karaca ve ailesi pasaport kontrolünde hayatlarının en büyük şoklarından birini yaşadılar. Karaca'nın eşi ve kızı kontrol noktasından sorunsuz bir şekilde geçip Yunanistan'a girerken, ünlü sanatçı yetkililer tarafından durduruldu.

Şarkıcı Işın Karaca yetkililerden ülkeye girişinin engelleneceğini ve sınır dışı edileceğini öğrendikten sonra sosyal medyada hayal kırıklığını paylaştı..
Işın Karaca'nın Yunanistan'a girişi engellendi.
© images/instagram


Işın Karaca'nın Yunanistan'a girişi engellendi.

Şarkıcı, yetkililerden ülkeye girişinin engelleneceğini ve sınır dışı edileceğini öğrendikten sonra sosyal medyada hayal kırıklığını paylaştı.

“Atina'ya girişime izin verilmedi”

İşın Karaca elindeki belgeleri göstererek çaresizliğini şöyle anlattı: “Arkadaşlar, elimdeki bu kağıtları görüyor musunuz? Atina'ya girişime izin verilmedi. Kızım ve eşim giriş yapabildi; girişleri kolaylaştırıldı, ama ben sınır dışı edildim. Saatlerdir buradayız ve şimdi bizi vatanımıza geri gönderiyorlar. Bir bardak su bile vermediler, çok teşekkürler! Buraya turist olarak geldik ve düşman ilan edildik.”


Neden Atina,ya girişi engellendi?

Ortaya çıktığı üzere, Karaca'nın Yunanistan'a girişi, 2024 yılında Batı Trakya'da, büyük bir Türk nüfusuna sahip Komotini şehrinde verdiği bir konser nedeniyle engellendi.

Karaca, sınır dışı edilmesinin sebebinin bu konserdeki performansı olduğunu açıkladı. Konser sırasında sanatçı, Türk bayrakları eşliğinde "İzmir Dağlarında Çiçekler Açıyor" marşını seslendirdi ve "Ne kadar mutluyum" sloganını haykırdı. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" diye hep bir ağızdan bağırdılar.

Magazin Haberleri

ETİKETLER


 Son Dakika Magazin Haberleri
Son Dakika Magazin Haberleri 
Editör ♥ Nahoja_khatti

okuma : 23:Tarih: 2026-04-11T10:59:06