Kim Kardashian ve Lewis Hamilton Paris’te lüks otelde görüntülendi..
Lewis Hamilton ve Kim Kardashian, Paris’teki lüks bir otelde birlikte görüntülendikten sonra aşk dedikodularını alevlendirdi.
Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton ve reality şov yıldızı Kim Kardashian, Paris’teki lüks bir otele birlikte giriş yaparken görüntülendikten sonra sosyal medyada büyük bir heyecan yarattı.
Eyfel Kulesi yakınlarında görüntülenen Kim Kardashian, Balenciaga imzalı seksi dantelli bir elbiseyle Paris’te romantik bir akşam yemeğine çıkıyor gibi görünüyor. Acaba şanslı randevusu, esmer güzelin birlikte olduğu söylenen Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton olabilir mi?
Lewis Hamilton ve Kim Kardashian hakkındaki söylentiler giderek artıyor. İngiltere'de geçirdikleri gizli lüks bir hafta sonunun ardından, iddia edilen çiftin şimdi de Paris'te birlikte görüldüğü bildiriliyor.
ABD medyasına göre, ikisi de özel bir jetle Paris'e geldi ve şehir merkezindeki bir otele limuzinle birlikte seyahat etti. Çift olarak kamuoyu önünde görünmekten kaçınmaya devam ediyorlar. İddia edilen ilişki henüz doğrulanmadı. Ancak, İngiltere'den Aşk Şehri'ne ortak bir gezi çok şey anlatıyor. Hamilton böylece sadece yarış pistinde değil, pist dışında da manşetlere çıkıyor.
Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton ve reality şov yıldızı Kim Kardashian, İngiliz Cotswolds'da geçirdikleri lüks bir hafta sonunun ardından Paris'te bir otele birlikte giriş yaparken görüntülendikten sonra sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Dört çocuk annesi 45 yaşındaki Kardashian ve Ferrari pilotu, Pazartesi günü (yerel saatle) geceliği 6000 dolara kadar çıkabilen lüks odaların bulunduğu beş yıldızlı Le Bristol oteline aynı arabadan inerken görüntülendi.
TMZ tarafından elde edilen görüntülerde, Kardashian siyah güneş gözlüğü ve siyah trençkot giyerken, Hamilton siyah bir palto, gri eşofman altı ve gri bir atkı tercih ederek otele giriş yaparken dikkat çekmemeye çalıştı.
Saatler sonra Kardashian, yakın zamanda Nike ile ayakkabı ve giyim koleksiyonu için iş birliği yapan iç giyim ve kıyafet markası Skims'in tanıtım etkinliğine yalnız başına geldi. Bu son görüntü, çiftin hafta sonunu Cotswolds'daki Estelle Manor'da birlikte geçirmelerinin üzerinden sadece bir gün sonra geldi. İçeriden gelen bilgilere göre, çift aynı odayı paylaştı, spa'da çift masajı yaptırdı ve özel bir akşam yemeği yedi.
Bir kaynak The Sun'a, "Her şey çok romantik görünüyordu," dedi. "Kim ve Lewis sunulan tüm olanaklardan yararlandılar." Yanlarında üç koruma olmasına rağmen, çift bu deneyimi özel olarak yaşamayı başardı. "Kim'in iki koruması, Lewis'in ise bir yakın koruma görevlisi vardı, ancak arka planda kaldılar. İkisi odalarının dışında nöbet tuttu, böylece kimse onları rahatsız edemedi. "Her şey çok sessiz tutuldu - açıkça sadece ikisi için biraz zaman geçirmek istiyorlardı."
Son Magazin Haberleri


