Sende Oy ver : 0-Kisi:Puani : 0
*Kızılcık Şerbeti* dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Evrim Alasya, sezon finalinin ardından tatilinin keyfini sürmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, Balıkesir’in Altınoluk bölgesindeki tatili sırasında "Temmuz..." notuyla bikinili bir fotoğrafını yayınladı.
Popüler SHOW TV dizisi *Kızılcık Şerbeti*’nde Kıvılcım rolünü üstlenen Evrim Alasya, yoğun bir sezonun ardından tatile çıktı. Vaktini Altınoluk’ta (Balıkesir) geçiren oyuncu, güneşin ve denizin tadını çıkardığı yeni bir kare paylaştı.
*Kızılcık Şerbeti*’nin sezon finalinin yayınlanmasının ardından Evrim Alasya kendine zaman ayırarak tatil için Balıkesir’in Altınoluk bölgesine gitti. Oradaki tatilinden zaman zaman kesitler paylaşan oyuncu, son olarak bikinili bir fotoğrafını yayınladı.
Evrim Alasya, deniz kenarında çekilmiş bir fotoğrafını "Temmuz..." notuyla paylaştı. Oyuncunun kamera karşısındaki doğal halini yansıtan bu paylaşım, takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.
Bu arada, *Kızılcık Şerbeti*'nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İzleyiciler, Gold Film imzalı yapımın beşinci sezonunda yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor.
Yeni sezonda diziye katılması konuşulan karakterler arasında, Murat Aygen’in canlandıracağı "Lider" rolü de yer alıyor. Daha önce, Kıvılcım'ın teyzesi olan "Devrim" karakterinin hikayeye dahil edileceği ve bu rol için Laçin Ceylan'ın düşünüldüğü gündeme gelmişti. Ancak gelen haberlere göre, senaryo değişiklikleri nedeniyle "Devrim Teyze" karakteri yeni sezonun hikâyesinde yer almayacak.