25 yaşındaki şarkıcı, “600 milyon kişi beni dinledi”. Bana en çok yaklaşan yine benim. O yüzden o rakamları geçecek biri olur mu bilmiyorum ama ben bile zor geçerim. Belki yabancı şarkı yaparsam geçebilirim. Şunu söyleyebilirim ki, her zaman böyleydi. Tek rakibim yine kendim" demişti.
Bu kez İstanbul Festivali'nde sahneye çıkan Aleyna Tilki'den bomba kıskanılma açıklaması geldi. Ünlü isim, "Kıskanılıyorum, benimle çalışanlar bile beni kıskanıyor bazen."
"Var olmam kıskanılmam bir şey. Varoluşum kabullenemiyor. İnsanların gözümün içine bakarken dişini bilemesinden gerçekten çok rahatsızım. O yüzden de artık çok izole bir hayat yaşıyorum." ifadelerini kullandı.
İzole bir hayat yaşadığını belirten Tilki daha önce yaptığı açıklamada da, "Çocukluğumdan beri özel yeteneğim var, ağaçlarla iletişim kurmayı seviyorum. Aslında tüm canlılarla iyi iletişimim var. "
"Ağaçlar çocukluğumdan beri en büyük aşkım. Onlardan güç alıyorum. Son zamanlardaki yangınlardan dolayı canım çok yanıyor" demişti.