kervanlar.net04.jpg (87223 bytes)




 

 



seksi 14 subat Sevgililer Günü Mesajlari

  • 14 subat Sevgililer Günü icin, sevgili veya eslerini olan duygularini ifade edebilecek en güzel mesaji bulmaya çalisiyor.
    Dünyanin dört bir yanindaki çiftler, Sevgililer Günü hazirliklarini günler öncesinden basladi ancak mesaj arastirmalari devam ediyor. Bir gelenek haline gelen 14 subat, sosyal medyanin da en çok konusulan konularindan biri. İste, henüz aradigi mesaji bulamamis olanlar için en güzel Sevgililer Günü mesajlari

14 subat sevgililer gunu

  • Sevgililer Günü'nün yaklasmasiyla birlikte eslerini ve sevgililerini mutlu etmek isteyen binlerce vatandas, Sevgililer Günü mesajlarinda en güzel ve anlamli seçenekleri arastiriyor. Dünyanin her yerinde coskuyla kutlanan Sevgililer Günü, mesajlarla birlikte daha da anlamli oluyor. İste, sevdiklerinizi mutlu edebileceginiz en güzel ve anlamli Sevgililer Günü mesajlari.

  • EN GÜZEL SEVGILILER GÜNÜ MESAJLARI

 

  • Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum.

  • 14 subat sevgililer gunu mesajlari
    Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, isigim sensin, günesim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

    Sevgililer öpüsürken neden gözlerini kapatir bilir misin? Çünkü gözleriyle degil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!
    14 subat sevgililer gunu mesajlari
    Maviler giyer bulut olurum, yesiller giyer bahar olurum, bakarsin bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

    Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gözyaslarimla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

    Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Öpsem doyasiya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

    Hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun için asigimsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.
    14 subat sevgililer gunu mesajlari
    Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, uzat yanagini . Muuckk!!!

    Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdigimi söyleyebildigim.

    Yüregim hafif islaktir benim kuytu köselerde aglamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez günese asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun askim.

    Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
    14 subat sevgililer gunu mesajlari
    Günesin dogdugu da bir gerçek battigi da... Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de... Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek...

    Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayi diliyorum.

    Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara fisildasinlar seni ne çok sevdigimi ve özledigimi.

    Sevgililer gününde belki yaninda degilim ama dünde, bugünde, yarinda yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
    14 subat sevgililer gunu mesajlari
    Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

    O kadar güzelsin ki yüzüne bakamiyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum. Öylesine baglanmisim ki sensiz duramiyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

    Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ögretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ögretilmedi. Yasamimizin her aninda birlikte olmamiz dilegiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.


Siir : http://www.kalbimingulu.com


Kalbimingulu Kalplerin ve Sevginin Bulustugu Site






2020 © Copyright Kalbimingulu.com