Tom Cruise film çekim sırasında koyun sürüsü bastı

Tom Cruise film çekim sırasında koyun sürüsü bastı


Tom Cruise'un 'Mission: Impossible 8' setini çekimler sırasında koyun sürüsü istila etti

Tom Cruise, Mission: Impossible 8 setinde beklenmedik bir ikilemle karşı karşıya kaldı.

Tom Cruise Rolling Stone'un kurucusunun anıları, ünlü Brad Pitt resimlerinin arkasındaki Angelina Jolie'yi doğruluyor Anne Heche, bu Oscar adayı Tom Cruise filmindeki rolünü kaybettiği için pişmanlık duyuyor Tom Cruise, uçurumdan atlamadan önce çiftin yürüyüşünü böldüğü için özür diler


Oyuncu ve ekibi, İngiltere'nin Göller Bölgesi'nde bir koyun sürüsüyle beklenmedik bir karşılaşmadan sonra üretimi yavaşlatmak zorunda kaldı.

Hayvanlar, çekim alanına giderken görüldü ve Çarşamba günü çekimler için kurulmuş bir seçim çerçevesinin yanındaki çimleri çiğnemeye başladı.

habere göre 60 yaşındaki Hollywood yıldızı, soygunculuğa güldü ve hatta hayvanların geçmesine izin vermek için yoldan çıkarken görüldü.

Dizide suç kahramanı Ethan Hunt olarak rol alan oyuncu, Temmuz ayından bu yana film için sahneler çekiyor.

Kendi dublörlüğünü yapmasıyla tanınan Cruise, geçtiğimiz günlerde çekimler sırasında bir dağdan atlarken ve yamaç paraşütü yaparken görüntülendi.

Serinin yedinci filminin Temmuz 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. Sekizinci filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

SplashNews.com'a göre koyun sürüsü, film setinin yakınında çimenleri yerken görüldü ve ekibin üretimi durdurmasına neden oldu.

İngiltere'nin Cruise için birkaç sürprizi var gibi görünüyor.

Göller Bölgesi'ndeki bir grup yerel yürüyüşçü, kırsal kesimde yanlışlıkla oyuncuya rastladıktan sonra Salı günü pazarlık ettiklerinden fazlasını aldı.

Oyuncu, teşekkür etmeden ve çekimlere dönmeden önce birkaç seyirciyle mutlu bir şekilde fotoğraf çektirdi.

Cruise, çekimin son sahnesini koyunların bölgeden uzaklaştırılmasının ardından gerçekleştirdi.

“Kibar, kibar ve çok alçakgönüllüydü. Adam Wheeler, The Northern Echo'ya verdiği demeçte, Tom Cruise helikopterlerden gelen gürültü için özür diledi ve iyi olup olmadığımızı sordu.

“Fotoğraflarını onunla birlikte almak isteyen herkesin emin olmasını sağladı. En son fotoğrafını çeken biz olduk ve sonra dağdan yamaç paraşütüyle Buttermere'nin yanındaki kampına geri döndü.

"Orada en ünlü Hollywood yıldızlarından biriyle tanışmak gerçek bir zevkti - aynı zamanda en zenginlerinden biri. Düştüğümüzde beklediğimiz gibi değildi," diye ekledi Wheeler.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Tom Cruise film çekim sırasında koyun sürüsü bastı