Irina Shayk İbiza'da Podyum yerine ahşap yürüyüşü yapt

Irina Shayk İbiza'da Podyum yerine ahşap yürüyüşü yapt


Bu kadın bir tahta kaldırımda çömelmiş bile cennet gibi görünüyor!

Model Irina Shayk (36) şu sıralar İbiza'daki ünlü vücudunda güneşin parlamasına izin veriyor.

Birçok Instagram hayranını (19 milyon takipçisi) memnun etmek için, Balear Adaları'ndan bir veya iki anlık görüntü de yayınlıyor.


Popüler bir İbiza kulübünde dans eden, arkadaşları ve meslektaşlarıyla parti yapan ya da rüya gibi bir havuzda eğlenen yerli Rus. kıskanılacak gibi!


Genelde bu dünyanın podyumlarını salladığı gibi, kareli Burberry bikinisiyle ve yanında iki soğuk içecekle Irina burada da İbiza boardwalk'u sallıyor.


Dizlerinizin üzerine çökün ve kollarınızı sıkın. Göğüs ve poponuzu dışarı çıkarın ve güneş gözlükleriyle havalı bir görünüm elde edin. Seçim ve tatil pozu hazır. Öğrenilen öğrenilir!


Ancak Irina sadece uzanmak, dinlenmek ve güneşlenmek için bir tatil cennetinde görünmüyor. Model meslektaşları Stella Maxwell (32) ve Imaan Hammam (25) da görünüşe göre yeni, sıcak moda fotoğrafları çekmek için orada olan "İbiza ekibinin" birkaç fotoğrafını paylaştı.


Irina Shayk'ın bir iç çamaşırı veya mayo modeli olarak bu kadar sık ??kullanılmasına şaşmamalı.


Tıpkı sıkı karışıklıklarda poz verebilmesi gibi


Irina Shayk, 2021'de Rihanna'nın Savage x Fenty Show Vol. 3 defilesinde, yılan desenli bir tulum ve buna uygun abartılı bir eşarp içinde


Irina Shayk, Eylül 2021'de New York'taki ünlü Met Gala'da. "En Güzel şeyin çiçeksi gibi" bir dokunuşunda gül gibi.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Irina Shayk İbiza'da Podyum yerine ahşap yürüyüşü yapt