Bülent Ersoy saç rengini değiştirdi, on yil Gençleşti

Bülent Ersoy saç rengini değiştirdi, on yil Gençleşti


Bülent Ersoy saç rengini değiştirdi görenler adeta büyülendi. Uzun zamandır aynı saç rengiyle gördüğümüz Bülent Ersoy’un bu saç rengi sosyal medyada büyük bir yakın uyandırdı. Görenler Hürrem Sultan’a benzettiler.


Bülent Ersoy, yıllar sonra saç rengini değiştirdi. Koyu saç rengine alışkın olduğumuz Bülent Ersoy’un bu saç rengi gündeme damgasını vurdu. İmaj değişikliği yapan Bülent Ersoy’un yeni saç rengi çok beğenildi. Bu imaj değişikliğinin sebebi de oldukça merak edilenler arasında oldu. Sosyal medyaya damgasını vuran bu saç rengi koyu saçtan daha çok yakıştırıldı. İşte Bülent Ersoy’un saçındaki o büyük değişim


Koyu Saçtan Kızıl Saça Geçti Görenler Bir Daha Hayran Oldular


Ünlü ses sanatçısı Bülent Ersoy, saç renginde bazen değişiklik yapsa da uzun zamandır onu koyu renk saçla görüyorduk. Bu koyu rengin ardından büyük bir değişime imza attı.

“Hürrem Sultan” Bile Kiskanir

Görenlerin Hürrem Sultan’dan daha güzel oldu dediği bu saç gündeme damgasını vurdu. Görenler adeta bayıldılar ve iltifatta bulundular. Hafta sonu Ankara’daki bir güzellik merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy, dualarla kurdeleyi kesti. Açılışta ihtişamlı takılarıyla herkesi kendine hayran bırakan Bülent Ersoy, milyonluk takılarıyla tüm gözleri üzerine çekti. Açılıştaki milyon dolarlık çantası da gözlerden kaçmadı.


Gündemde yeni imajıyla yerini alan Bülent Ersoy, sevenleri tarafından adeta iltifat yağmuruna tutuldu. 70 yaşındaki Bülent Ersoy’un bu değişimi adeta sosyal medyaya damgasını vurdu. Paylaşımına beğeniler yağarken birçok kişiden de çok güzel yorumlar aldı. Hayranları kızıl saçın çok yakıştığını dile getirdiler ve “ Hürrem görse kıskanır” yorumlarında bulundular.


Sanat topluluğunun “Diva”sı olarak bilinen Bülent Ersoy, vakit zaman yaptığı imaj değişikliklerine bir yenisini daha ekledi. Ersoy’un saçlarını turuncuya boyattığı görüldü. Beyaz bir elbise seçen Diva’nın tırnakları da gözden kaçmadı.

MEZARLIK MUHABBBETİ ÇOK KONUŞULDU

Ersoy’un geçtiğimiz günlerde toplumsal medyada deverana giren mezarlık muhabbeti bir epey konuşuldu. Ersoy, cenaze sırasında bir mezarlığa göstererek, “Ben buraya sığmam” sözlerini kullanmıştı. Karşısındaki kişi ise “Biz sana daha büyük yaptıracağız” cevabını vermişti.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Bülent Ersoy saç rengini değiştirdi, on yil Gençleşti