Hazar Ergüçlü'nün Mini bikinili paylaşımı dikkat çekti

Hazar Ergüçlü'nün Mini bikinili paylaşımı dikkat çekti


Hazar Ergüçlü’nün Mini bikinisiyle poz veren Ergüçlü'ye "Hiç giyinmeseymişin" tarzında yorumlar yapıldı. Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde 'Aslı' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, tatil pozlarını paylaştı. Mini bikinisiyle poz veren Ergüçlü'ye "Hiç giyinmeseymişin" tarzında yorumlar yapıldı.

Yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, tatil sezonunu açtı. Genç oyuncunun paylaşımı ise olay oldu.

"TERS BİKİNİ MODASINA UYDU"

Sevgilisi Onur Ünlü'yle aralarındaki yaş farkı çok konuşulan Hazar Ergüçlü sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu, son dönemde moda olan ters bikinisiyle dikkat çekti.

“Kuzey Güney”, “Medcezir”, “Analar ve Anneler”, “Yüksek Sosyete”, “Hayat Sırları”, “Ahlat Ağacı”, “Dudullu Postası”, “Hakan: Muhafız” ve “Alev Alev” isimli üretimlerle ismini duyuran 30 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü, son paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kariyerine kısa bir mola veren ve şu sıralar toplumsal medyaya ağırlaşan Ergüçlü, yeniden bahadır karelerini Instagram üzerinden yayınladı.

Mini bikinisi ile uzunluk boy poz veren Ergüçlü, hem beğenildi hem de eleştirildi.

"Hem beğenildi hem de eleştirildi."

Çoğu hayranı oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu.

Uzun müddettir kendisinden 19 yaş büyük olan direktör Onur Ünlü ile aşk yaşayan Ergüçlü, bu paylaşımı ile kısa müddette magazinin de gündemine oturdu.

Başarılı oyuncuya, eski model Aysu Baçeoğlu’nun yaptığı “Aşkım giymeseymişsin hiç estetik değil…” biçiminde yorum yaptı.

Bir diğer kullanıcı ise “İncir yaprağı da alternatif” diye yazdı.

Eleştirileri gören Ergüçlü ise fotoğraflarını yoruma kapattı.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Hazar Ergüçlü'nün Mini bikinili paylaşımı dikkat çekti