Ünlülerin Babalar Günü'nü paylaştıkları duygusal mesajlar

Ünlülerin Babalar Günü'nü paylaştıkları duygusal mesajlar


Ünlülerin Sosyal medyadan paylaştiklari Babalar günü dilekleri tüm dünyada kutlandi işte ünlülerin babalarina yazdiklari mesajlar

Justin Timberlake, Babalar Günü için oğullarının nadir bulunan bir fotoğrafını yayınladı. Diğer ünlüler de sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Justin Timberlake (41) bu Pazar (19 Haziran) ABD Babalar Günü için tam zamanında Instagram'da oğullarının sevimli bir fotoğrafını paylaştı. "En sevdiğim iki parça. Dışarıdaki tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!" 7 yaşındaki Silas ve 1 yaşındaki Phineas'ın arkaları kameraya dönük bir şekilde bir piyanonun önünde bir taburede otururken çekilmiş fotoğrafını yazdı. Timberlake ve eşi Jessica Biel (40), çocuklarını nadiren sosyal medyada gösteriyor.

İkisi 2007'den beri bir çift. İtalya'daki romantik düğün 2012'de gerçekleşti ve büyük oğlu Silas 2015'te doğdu. Ünlü çift daha sonra koronavirüs pandemisi sırasında küçük oğulları Phineas'ı gizlice karşıladı.


Ünlüler babalar gününü kutladılar


Diğer birçok yıldız, Instagram'da onur gününde bildirdi. Timberlake gibi, kendi babalıklarına baktılar veya babalarını Instagram'da kutladılar. Tallulah Willis (28) babası Bruce Willis (67) hakkında şunları yazdı: "Sen benim açık ara en havalı arkadaşımsın." Ayrıca ünlü babasının bir dizi fotoğrafını yayınladı.

Michael Douglas (77), bir gönderide rahmetli babası Kirk Douglas'ı (1916-2020) onurlandırdı. Oyuncu, paylaştığı eski bir fotoğrafın altına şu notu yazdı: "Her zaman ilham kaynağı olacaksın. Seni özlüyorum baba!"

John Travolta (68), kendisi hakkında yaptığı bir paylaşımda, "Baba olmak bir ayrıcalık, sizi seviyorum bebeklerim." Ayrıca çocuklarıyla birlikte anlık görüntüler yayınladı.

Diane Kruger (45) gibi anneler de söz aldı. Kızıyla bahçeden ve üzerinde pasta olan bir masadan bir fotoğraf paylaştı. Oyuncu, "Babam ölse bile, onu ve diğer tüm babaları bugün ve her gün kutluyoruz" diye yazdı ve ortağı Norman Reedus'un (53) ancak sanal olarak ailesiyle birlikte olabileceğini başka bir fotoğrafla açıkladı.


BAŞAK DİZER TATLITUĞ


Geçtiğimiz ay anne-baba olma sevinci yaşayan Tatlıtuğ çifti tatile çıktı. İlk kez babalık heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile poz verdi. Başak Dizer eşi ve oğlunun yer aldığı kareleri 'Melekler günü kutlu olsun' notuyla paylaştı.


TARKAN


En kıymetlim, her şeyim, bir tanecik kızım…

Seninle birlikte içimdeki çocuğu yeniden büyüttüğümü, ona sevmeyi yeniden öğrettiğimi, varlığınla yaralarımı her gün biraz daha iyileştirdiğimi, aslında yeniden doğduğumu biliyor muydun?

Geçmişin karanlığında kayıp olan ruhumun, ışığı seninle yeniden gördüğünü.

Babalık neymiş daha yeni yeni anlıyor ve öğreniyorum…

Arada takılıp düştüğümü, hatalar yaptığımı da biliyorum ama her nefesimde daha iyi bir baba olmak için uğraşıyor ve çabalıyorum.

Dilerim ki babalığım senin mutlu, özgüvenli, hayallerinin peşinden giden, kendini seven, özgür ruhlu, cesur, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, kalbini, sezgilerini dinlemeyi ihmal etmeyen ama aklını da kullanmasını bilen, sevgi dolu, duyarlı ve de merhametli bir insan olmana aracı olur.

Yaşadığım sürece seni koşulsuzca hep çok seveceğim, koruyacağım ve mutluluğun için elimden geleni yapacağım.

Babalıkla hayatın gerçek anlamını öğrettiğin için sana teşekkür ederim.


HÜLYA KOÇYİĞİT


Her çocuğun ilk aşkı babasıdır. Babalar bize hayatı öğreten, koşulsuz şartsız yanı başımızdaki desteklerimizdir. Dert ortağımız, dostumuz, arkadaşımız, sırdaşımız, evlerimizin yıkılmaz direğidir onlar. Canım Selim’cim, canım babam, evlatlarım Ender, Altan ve Kaan başta olmak üzere tüm babaların, babalığı yüreğinde hissedenlerin ve çocuklarına baba olabilmiş annelerin Babalar Günü’nü kutlarım.


METİN ŞENTÜRK


Hayatlarını yetişmemize adayan, varlıkları ile bizlere güç veren, geçmişten geleceğe hayatlarımıza ışık tutan, gölgelerinde güç bulduğumuz saygıdeğer babalarımızın ve bizlere babalık yapan güçlü annelerimizin babalar gününü kutluyorum.


ibrahim tatlises


"Babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır"


Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından sitem dolu Babalar Günü mesajı paylaştı. Tatlıses’e dargın olduğu eski eşi Adalet Sara’dan imalı cevap geldi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından, "Baba candır 'baba’nın kıymetini bilmeyenler Ahmak oğlu AHMAKTIR" mesajını paylaştı. Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile sorunlar yaşayan ünlü türkücünün bu paylaşımı 'oğluna mı' sorularını akıllara getirdi.


ESKİ EŞİNDEN İMALI MESAJ


Ahmet Tatlıses sessizliğini korurken annesi Adalet Sara'nın Instagram hesabından paylaştığı bir gönderiyi kendi sayfasında yayınladı.

Adalet Sara paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… ‘Namus davası’ diye an-nesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi Babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun"

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Ünlülerin Babalar Günü'nü paylaştıkları duygusal mesajlar