Khloe Kardashian şok oldu prezervatif taksana dedi

Khloe Kardashian şok oldu prezervatif taksana dedi


Khloe Kardashian'ın, Tristan Thompson'ın başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendiği anlar gösterildi. Khloe Kardashian duydukları karşısında şoke olarak "Prezervatif tak, vazektomi yaptır" diyerek çileden çıktı.

Khloe Kardashian, Tristan Thompson'dan ve onun hile yollarından açıkça bıktı ve başka bir kadını hamile bıraktığını öğrendikten sonra tepkisine sahne arkası bir bakış attı.

Khloe, "The Kardashians"ın perşembe günkü sezon finalinde kız kardeşi Kim Kardashian ile yaptığı sohbet sırasında kendini tutmadı, Khloe TT için "Vay canına, gerçekten canın pahasına." dedi.

Kalpten kalbe sırasında Kim, Khloe'ye, "Ben olsaydım ve gerçekten kendimi kurtarmaya çalışıyordum ve daha iyi bir insan olmaya çalışıyordum, kesinlikle S ***'imi pantolonumda tutardım" dedi.

Khloe, "Düşünebilirsin. Ya prezervatif takarsın, vazektomi yaptırırsın, ya da başka eyaletlerde tanıştığın rastgele insanlarla si***mezsin. Bu roket bilimi değil" diyerek çınlıyor.

Khloe Kardashian şok oldu prezervatif taksana dedi. Magazin Haberleri

Elbette, rastgele kişinin kişisel antrenör Maralee Nichols olduğunu ve Tristan'ın oğlunun babası olduğunu biliyoruz. Bildiğiniz gibi, Tristan, Khloe'nin onun için düzenlediği 30. doğum günü partisinden hemen sonra onunla seks yaptığını kabul eden yasal belgeleri dosyaladı.

Khloe Kardashian şok oldu prezervatif taksana dedi. Magazin Haberleri

Bildirdiğimiz gibi, TT, ona "gezegendeki en kötü kişi" diyen Kylie de dahil olmak üzere Kardashian kardeşlerin tüm gazabını yakaladı, ancak açıkça Khloe'nin de söyleyecek birkaç sözü vardı.

Khloe ve Tristan, kızları True'ya birlikte ebeveynlik yapmaya devam ediyor, ancak artık romantik bir birlikte değiller.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Khloe Kardashian şok oldu prezervatif taksana dedi