Julia Fox'tan Siyah Bikinili ve Kot Botlu: Fotoğraflar

Julia Fox'tan Siyah Bikinili ve Kot Botlu: Fotoğraflar


Julia Fox, hafta sonu bir bakkalın önünde fotoğrafını çekerken bir kot ceketin altındaki şık bir mayoyla fit vücudunu sergiledi ve görünümü uyumlu topuklu çizmeler ve boho bir çantayla alışveriş,ni tamamladı.

32 yaşındaki Julia Fox, bu hafta sonu markete giderken uzun bir kot ceketin altına bikinisinden başka bir şey giymediğinde kesinlikle dikkatleri üzerine çekti. Aktris, siyah iki parçalı içinde kendinden emin bir şekilde eşyalarını çaldı ve dizlerinin hemen altına kadar uzanan uyumlu kot topuklu botlar ve kot boho tarzı bir çanta ekledi. Ayrıca güneş gözlüğü taktı ve gezi sırasında halka küpelerle aksesuar yaparken uzun düz buklelerini aşağı indirdi ve ortadan ayırdı.

Güzel, sakince alışveriş arabasını çıkarıp arabasına koyarken kameraların seksi kıyafetini yakalamasına aldırmadı. Satın aldığı şeyler, bir torbadan ve şişelenmiş sudan görünen taze sebzeler gibi görünüyordu. O işine devam ederken ve yakında yola çıkarken, seyirciler onu rahatsız etmemiş gibi görünüyordu.

Julia, son çıkışından önce, Kim Kardashian'dan ayrıldıktan sonra kısa bir süre çıktığı eski Kanye West'in, aşkları hakkında halka açık bir şekilde konuşmasını istediğini iddia ettiğinde manşetlere girdi.

Julia Fox'tan Siyah Bikinili ve Kot Botlu: Fotoğraflar. Magazin Haberleri

Yorumu, kendisini basında kendisi hakkında “evli”ymiş gibi konuşmakla suçlayan bir çevrimiçi eleştirmene yanıt olarak yaptı. “O lanet olasıca benden istedi !!!!” diye haykırdı cevabında.

Julia Fox'tan Siyah Bikinili ve Kot Botlu: Fotoğraflar. Magazin Haberleri

Yetenekli yıldız, Kim'in paylaşımlarını ancak sosyal medyadaki Kanye'nin tüm fotoğraflarını sildikten sonra beğenmeye başladığını iddia eden bir yoruma da yanıt verdi. "Bilmem için, Kim'in gönderilerini beğenmeyi asla bırakmadım" diye yazdı. Trollerden geliyormuş gibi görünen diğer gönderiler göz ardı edildi.

Julia'nın eleştirmenlere verdiği yanıtlar, bir kaynağın Entertainment Tonight'a Kanye'nin Kim'i kıskandırmak için onunla olan ilişkisini "çok açık" olduğunu söylemesinden sonra oldu. Kaynak, "Kanye, Julia'ya çok açık davranarak Kim'i kıskandırmaya çalışıyor" dedi. "Bir nokta koymaya çalışıyor. Julia, Kanye'nin gerçekten havalı olduğunu ve aynı zamanda süren sürüşün tadını çıkardığını düşünüyor."

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Julia Fox'tan Siyah Bikinili ve Kot Botlu: Fotoğraflar