Savaş Koç kızının ateşli fotoğraflarını görmek istemiyor

Savaş Koç kızının ateşli fotoğraflarını görmek istemiyor


Yeliz Koç (28) Çarşamba günü hayranlarını seksi bir haberle şaşırttı! Eski Bachelor yarışmacısı Playboy için soyundu. Şimdi "Bad Boss Moms" ortak podcast'inde kız kardeşi Filiz (35) ile uzun zamandır hayalini kurduğu hayalini gerçekleştirme hakkında konuştu.

Geriye dönüp bakıldığında bile Yeliz, 12 Mayıs'ta German Playboy'da çıkan ateşli fotoğraflarıyla gurur duyuyor. Ama henüz farkına varmadı, dedi ablasına Perşembe günü. Şimdi erkek dergisinin kapağını bile süslüyor.

Yeliz ilk başlarda kendini tamamen çıplak göstermekten çekiniyordu ama Playboy'un Almanya patronu Florian Boitin (55) bunu elinden almayı başardı. Kendinden hoşlanmayacağı resimleri sıralayabilir.

Bu pek gerekli değildi. 28 yaşındaki oyuncunun eleştirel gözünden sadece altı fotoğraf geçemedi. Fotoğraflarda başlangıçta planlanandan daha fazlasını görseniz bile, o bunu kötü bulmaz. Sonuç hala zarif ve güzel.

Playboy'a şunları söyledi: "Elbette önceden çok gergindim, ama başından beri çok rahattı, kendi derimde çok rahat hissettiğimi söylemeliyim."

Atış sırasında özel bir meydan okuma: Yeliz için düzenlenen at. Güzel Alman-Türk kadını gerçekten hayvanla fotoğraf çektirmek istedi. Ancak ortaya çıktı: Yeliz korktu! Ancak sonunda yine de başarılı oldu ve eyerde çırılçıplak ve bacakları birbirinden ayrı oturdu.

Yeliz, "Artık Playboy topluluğunun bir parçası olabildiğim için gerçekten gurur duyuyorum" diyor. Bu yüzden dergi için tekrar soyunmaya istekli olması şaşırtıcı değil.

Yeliz Koç Babası ateşli fotoğraflara tepkisi böyle oldu

Savaş Koç kızının ateşli fotoğraflarını görmek istemiyor. Magazin Haberleri

Ancak Playboy çekimleri hakkında başlangıçta hiçbir şey bilmeyen iki kız kardeşin babası, eski profesyonel futbolcu Savaş Koç (59). Bir röportajda dergiye verdiği demeçte, "Ona söylemedim çünkü henüz gerçekten hissetmedim. İlk önce her şeyi halletmek ve onu şaşırtmak istedim" dedi.

Habere nasıl tepki verdiğini, Yeliz ve Filiz dinleyicileri için kaydetti ve podcast'te her şeyi yayınladı.

59 yaşındaki kızının çıplak fotoğraflarından pek memnun görünmese de, görünüşe göre çocuğundan utanmıyor. Gergin bir baba olmadığını iddia etti.

Yeliz Koç,un Playboy fotoğrafları pazartesi günü tüm marketlerde

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Savaş Koç kızının ateşli fotoğraflarını görmek istemiyor