Aktris Megan Fox Ara sıra nişanlımın kanını içerim

Aktris Megan Fox Ara sıra nişanlımın kanını içerim


Aktris Megan Fox ve müzisyen erkek arkadaşı Machine Gun Kelly nişanlı ve çok özel bir tutkuyu paylaşıyorlar Ve şimdi güzel Megan ve onun vahşi sevgilisinin çay içmiş olması gerektiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz..

Bu aşk gerçekten sıradışı.

Hollywood yıldızı Megan Fox (35) ve nişanlısı Makineli Tüfek Kelly (32) ara sıra kendilerini şımartıyorlar. Bu alkolle ilgili değil - kanla ilgili!

"Sadece birkaç damla. Ancak, evet, ara sıra birbirimizin kanını içiyoruz - ritüel amaçlar için", 35 yaşındaki Glamour dergisine verdiği röportajda açıkladı.

“Tarot kartları okuyorum, astroloji yapıyorum ve metafizik uygulamalar ve meditasyonlar yapıyorum. Yeni aylarda, dolunaylarda ve buna benzer şeylerde ayinler yapıyorum."

Eski kocası Brian Austin Green'den (48, "Beverly Hills 90210") üç çocuğu (Noah, 9, Bodhi, 8 ve Journey, 5) olan üç çocuk annesi, parmaklarınıza güvenin.

"Evet. İnsanların bunu komik bulduğunu hayal edebiliyorum. Ya da kadehlerimiz olduğunu ve Game of Thrones'u kutladığımızı hayal edebilirsiniz."

Aktris Megan Fox, Ara sıra nişanlımın kanını içerim .Magazin Haberleri

Eylül 2020'den beri resmen birlikte olan ve Los Angeles'taki Sherman Oaks'ta birlikte yaşayan gösterişli çift, nişanlandıklarında bile kan içme aşklarını tartıştı.

Megan Fox Ocak ayında Instagram'da Machine Gun Kelly'nin elini istediğini gösteren bir video paylaşarak, "Bundan önceki ve sonraki her yaşam gibi, evet dedim... ve sonra birbirimizin kanını içtik" dedi.

Ve şimdi güzel Megan ve onun vahşi sevgilisinin çay içmiş olması gerektiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.

Kendi ifadesine göre, 35 yaşındaki genç on yıldan fazla bir süredir alkol içmiyor: "Glamour" röportajında ??Fox, "Ben her zaman tamamen ayığım" dedi. "Bir kadeh şarap bile içmem. asla sigara içmem Ben kahve içmem. Beslenmem konusunda çok katıyım.”

Aktris Megan Fox, Ara sıra nişanlımın kanını içerim .Magazin Haberleri

Aktris, diğer insanların onun hakkında, sık sık ortaya çıkan kıyafetleri veya ilişkisi hakkında ne düşündüklerini umursamıyor.

"Kendimi kısıtlamalardan kurtarıyorum, kim olduğum ve eğleniyorum - ki birçok insanın sorunu var gibi görünüyor."

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Aktris Megan Fox Ara sıra nişanlımın kanını içerim