George ve Amal Clooney yatak odaları Ayrimi Yatiyorlar?

George ve Amal Clooney yatak odaları Ayrimi Yatiyorlar?


Hollywood yıldızı George Clooney (60), eşi Amal (43) ve ikizleri Alexander ve Ella (her ikisi de 4) ile mutluluğu buldu. Ancak "Globe" dedikodu dergisine göre, şu anda cennette huzursuzluk var. Rapora göre, Clooney'ler şu anda ayrı uyuyorlar, bu yüzden çiftin arkadaşları şimdi alarm zillerini çalıyor. Görünüşe göre bunun ayrılık yolunda ilk adım olabileceğinden korkuyorlar.

George ve Amal Clooney'nin bir süredir aynı yatağı paylaştığı bildirilmiyor. Bu, arkadaşları için endişe nedenidir.

Gazete, içeriden bir kişinin şunları söylediğini aktardı: "Arkadaşları ayrı uyku düzenlemelerinin herhangi bir evlilik için iyi bir şey olmadığını düşünüyor ve George'u bunu bir an önce düzeltmeye çağırıyorlar." Ancak, ayrı yatak odalarının eşler arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle değil, George'un uyku alışkanlıkları nedeniyle tanıtıldığı söyleniyor. Rapor, Clooney'nin çok horladığını söyledi. Ve aksi takdirde 60 yaşındaki "çok huzursuz bir uyuyan". Ayrıca uykuya dalmak için podcast dinleme alışkanlığı edindi.

„cennette huzursuzluk var“ "kavga etmesinler"

Evlilik gerçek bir tehlikede görünmese de, Clooney'nin gece geç saatlerde yaşadığı huzursuzluğun Amal'ı endişelendirdiği söyleniyor. İçeriden biri tabloid'e, "Amal bütün gece dönüp durmaktan ve onu ayakta tutmaktan bıktı. Dayanılmaz hale geldi" dedi. Podcast'lerin bütün gece açık olması da karısını çıldırtıyor. Bu nedenle çift ayrı yatma alışkanlığı edinmiş olur. "Yani kavga etmiyorlar."

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

George ve Amal Clooney yatak odaları Ayrimi Yatiyorlar?