Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa

Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa


2009 senesinde katıldığı bir yarışmayla Türkiye Güzeli seçilen Senem Kuyucuoğlu, sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı. Kuyucuoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi.

Tescilli güzel Senem Kuyucuoğlu yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir ile ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle yeni bir aşka yelken açmıştı.

Yasemin Ada Börü ile birliktelik yaşayan Senem Kuyucuoğlu, sosyal medya sayfasını aktif kullanmasıyla ve paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.

Senem Kuyucuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, sevgilisi Yasemin Ada Börü ile dudak dudağa oldukları kareyi sevenleriyle paylaştı.

Uzun süredir Yasemin Ada Börü ile birlikte olan „Senem Kuyucuoğlu“ “aşka geldi” Senem Kuyucuoğlu, tenisçi sevgilisi Yasemin Ada Börü ile dudak dudağa olduğu videoyu Instagram hesabının story kısmında yayınladı.

“dudak dudağa romantik pozlar”

Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa. Magazin Haberleri

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Senem Kuyucuoğlu, geçtiğimiz ekim ayında sevgilisiyle peş peşe romantik pozlarını paylaşarak "Hayatımın aşkı" notunu eklemişti.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa