Yabanci ünlülerin Yilbasi tatilin Bikinili pozlari

Yabanci ünlülerin Yilbasi tatilin Bikinili pozlari


Şarkıcı Dua Lipa sahilde tatilde ve neon yeşili bikinisiyle güneşin tadını çıkarıyor. Aynı renkte küpeler de takıyor. Mor bir şapka, şarkıcıya yüzünde gölge verir.

Bir yerlerde her zaman yaz olur: Yıldızlar güneşi içinize çekmeyi sever - elbette sadece güzel mayolarla. En sevdiğimiz bakışlara kıskançlıkla bir göz atıyoruz!

Yılın en iyi zamanı geliyor: tatil! Yıldızlar ve yıldızlar aynı zamanda stresli günlük yaşamdan rahatlatıcı bir mola, sadece rahatlamak ve pillerinizi yeniden şarj etmek için sabırsızlanıyorlar. Peki ünlü bayanlar tatile gittiğinde ne bekleyebiliriz? Yıldızlarımızın bikinili seksi fotoğraflarında.

Sıkı çalışma karşılığını verir

Ünlüler imrenilecek rüya bedenleri için çok şey yapıyorlar: spor salonunda terlemek, sıkı bir beslenme planı ve sağlıklı bir yaşam tarzı. Vücudunuz üzerinde çok çalışıyorsanız, tabii ki ter ve gözyaşının sonucunu, tercihen hafif seksi bir bikini giymiş olarak sunmaktan hoşlanırsınız.

Bikinili yıldızlardan Yilbasi selamı

Bikinili yıldızlar, Instagram ve Co. aracılığıyla bize dünyanın plajlarından ve havuzlarından Yilbasi selâmları gönderiyor. Ateşli fotoğraflarda ünlü bayanlar en sevdikleri sıkı kıyafetleriyle gurur duyabilecekleri kıvrımlar gösteriyorlar. Paparazziler ara sıra sahildeki yıldızları bir anlığına yakalar ve Dedikodu hayranlarına en sevdikleri yıldızların en yeni bikinili fotoğraflarını sunar.

Sıcak plaj kıyafetlerinin bikini fotoğrafları

Sıcak bir tatil fotoğrafında eksik olmaması gereken aksesuarlar? Açıkça: güneş gözlüğü, rüya manzarası, lüks yat, güneş şapkası ve seksi, kötü bir görünüm. Ancak bikini fotoğraflarındaki en önemli aksesuar, sıcak bir plaj kıyafetinde harika bir vücut. Klasik bir mayo, seksi bikini veya modaya uygun monokini olsun, banyo güzelleri bikini fotoğraflarında her zaman güzel bir figür oluşturur.

Şarkıcı Dua Lipa sahilde tatilde ve neon yeşili bikinisiyle güneşin tadını çıkarıyor. Magazin Haberleri

Eva Longoria, Los Angeles'ta Noel'in nasıl göründüğünü gösteriyor: Caribum markalı pembe tek omuzlu mayoyla aktris havuz kenarında zarif bir şekilde poz veriyor. Beyaz Noel? Hiçbiri - ama güzellik, sıcak havaların tadını çıkarıyor gibi görünüyor.

Stefanie Giesinger, Maldivler'deki tatilinin keyfini sonuna kadar çıkarıyor. Magazin Haberleri

Stefanie Giesinger, Maldivler'deki tatilinin keyfini sonuna kadar çıkarıyor. Manken, evin terasından doğrudan masmavi denize atlayabilir ve bu muhteşem manzaranın tadını çıkarabilir! Resmin öne çıkan kısmı hala Giesinger'in pas rengi bir parlaklığa ve eğlenceli bir topluluğa sahip nefes kesici bikinisi.

Salma Hayek burada House of Gucci bikinisiyle. Magazin Haberleri

Salma Hayek, burada "House of Gucci" gardırobunu giymediğini, ancak yine de filmi herkese tavsiye etmek istediğini bu seksi fotoğraf hakkında şaka yapıyor. Meksikalı-Amerikalı aktris ve yapımcı yeni biyografinin yıldızı ve görünüşe göre tatilde bile lüks etiketinin bir parçası olmak istemiyor.

Bella Hadid, Miami Beach'te gerçekten iyi vakit geçiriyor. Magazin Haberleri

Bella Hadid, Miami Beach'te gerçekten iyi vakit geçiriyor. Leopar bikini, tokalı bej mini etek ve iki tonlu, tığ işi kovboy şapkası ile model, yüzündeki geniş gülümsemenin ortaya çıkardığı gibi, arkadaşlarıyla boş zamanlarını doyasıya yaşıyor.

Olivia Culpo'nun bedeni onun başkentidir. Magazin Haberleri

Olivia Culpo'nun bedeni onun başkentidir. 2012 yılında "Miss Universe" unvanını kazandı. O zamandan beri kariyeri yükselişte. Formda vücudunun arkasında çok iş var, bu yüzden atletik sonuçlarını gururla sergilemesi şaşırtıcı değil.

Lilly Krug, Porto Riko'da güneşi tadini cikariyor. Magazin Haberleri

Oh là là, orada kim var? Lilly Krug, Porto Riko'da güneşi nasıl içinize çektiğini Instagram'da paylaştı. Diğerleri kumsalda rahatça uzanıp kendi kendilerine cızırdarken, aktris Veronica Ferres'in kızı taşlı bir kayanın üzerinde rahat ediyor. Göründüğü kadar rahatsız edici görünmüyor, sonuçta Lilly yüzünün her yerine ışık saçıyor.

Sila Şahin-Radlinger, Samuel Radlinger ile birlikteliğin tadını çıkarıyor. Magazin Haberleri

Sila Şahin-Radlinger, Avusturya'da eşi Samuel Radlinger ile birlikteliğin tadını çıkarıyor. Çift eğlenmeyi de ihmal etmiyor: Eski "GZSZ" aktrisi, hayranlarını optik bir illüzyonla karıştırıyor. Sanki Samuel havuzun dışında durmuyor da dalış istasyonuna bornozla gitmiş gibi görünüyor.

 Rira Ora.Güneşte bir taşa uzanıyor Magazin Haberleri

"Deniz kenarında olacağım" - Rira Ora yeni şarkısını bundan daha güzel tanıtamadı. Güneşte bir taşa uzanıyor ve başka bir şarkıcıya çok benziyor. Dağınık dalgalar ve altın kahverengi ten: Rita Ora, Beyoncé Knowles'a benziyor.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Yabanci ünlülerin Yilbasi tatilin Bikinili pozlari