Chloe Loughnan bikinili pozlariyla İstanbul'da havasini atti

Chloe Loughnan bikinili pozlariyla İstanbul'da havasini atti


Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bikinili pozlarıyla sosyal medyayi büyüledi .Serdar Ortaçb Nafaka borçları yüzünden evine haciz gelmesi dolayısıyla eski eşi Chloe Loughnan, uzun bir süre sonra geldiği İstanbul'da ayna karşısında turuncu bikinisiyle poz verdi. Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan İrlandalı model, güzelliği ile büyüledi.

Kısa sürede yüzlerce beğeni alan Chloe Loughnan, düzgün fiziği ve güzelliğiyle hayranları tarafından övgüler aldı. Ünlü model, daha öncede sosyal medya hesaplarından paylaştığı, bikinili kareleriyle olay yaratmıştı.

İş için İstanbul'a geldiğini belirten Chloe Loughnan, "Bir toplantımız vardı. Dün geldim İstanbul'a, yarın tekrar geri dönüyorum. Yakın zamanda projenin detaylarını ve güzel sürprizlerimizi sizinle paylaşacağız" demişti

Loughan, eski eşi Serdar Ortaç ile sık sık nafaka konusu yüzünden karşı karşıya geliyor. Ünlü şarkıcı, daha önce yaptığı açıklamalarda eski eşinin nafakasını uzun zamandır ödemediğini belirterek ''Eski eşim Chloe Loughnan,a 600 bin TL nafaka borcum var.'' demişti. Ortaç, evine haciz gönderen eski eşi Loughnan'a ateş püskürmüş ve ''Şeytan görsün yüzünü'' demişti.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, yaptıkları paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, uzun bir aradan sonra gittiği İstanbul'da paylaştığı fotoğrafla olay yarattı. Bir süredir İstanbul'da bir otelde yaşayan İrlandalı model turuncu bikinisiyle banyodaki pozunu paylaştı.

Loughnan'ın 178 bin takipçisi olan sosyal medya hesabından turuncu emoji ile paylaştığı mekana kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

TAZMİNAT ALMAK İÇİN GELDİ'

Türk takipçilerinden de yoğun ilgi gören 29 yaşındaki modele "Maşallah gerçekten çok güzelsin", "Melek", "Tazminat almaya geldi" gibi yorumlar geldi.

PROJENİN DETAYLARINI PAYLAŞACAĞIZ

Önceki gün Güçlü AVM'de sergilenen Loughnan, İstanbul'a iş için geldiğini belirterek, “Bir görüşmemiz vardı. Dün İstanbul'a geldim, yarın döneceğim. Projenin detaylarını ve hoş sürprizlerimizi çok yakında sizlerle paylaşacağız."

1 MİLYON TL TAZMİNAT!

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda Loughnan'dan ayrılan 51 yaşındaki pop şarkıcısı Serdar Ortaç'ın 22 yaşındaki modele 24 ayda 1 milyon TL tazminat ödemeyi kabul ettiği haberi geldi. basın bildirdi.

Ortaç, kendisine nafaka sorunu nedeniyle dava açan eski eşi hakkında şu ifadelere yer verdi: "Şeytan yüzünü görsün! Şanslıydım çünkü ondan çocuğum yoktu."

HER SAYININ İKİ YÜZÜ VARDIR

İrlandalı model şu ifadeyi paylaştı: “Sabırlı olmaya çalıştım. İnsanlar benim hakkımda övündüğünde sessiz ve saygılı kaldım. Ama unutma, her hikayenin iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydin nefret dolu yorumlarından utanırdın. Allah her şeyi görür."

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Chloe Loughnan bikinili pozlariyla İstanbul'da havasini atti