Gladiator 2 için Ridley Scott senaryosu hazır

Gladiator 2 için Ridley Scott senaryosu hazır


"Gladyatör 2" yıllardır planlanıyor ve şimdi devam filmi şekilleniyor. Yönetmen Ridley Scott'a göre senaryo çoktan bitti.

2000 yılında, Ridley Scott (83) "Gladyatör" ile "sandal film" olarak alay edilen antik filme yeni bir soluk getirdi. Her zaman tarihi gösterinin devamı konuşuldu, 2018 sonbaharında nihayet "Gladyatör 2" için yeşil ışık yakıldı. Yönetmen Scott'a göre, bitmiş bir senaryo zaten hazır.

Yeni filmi "House of Gucci" (2 Aralık sinemada) hakkındaki bir röportajda "Son Tarih", Ridley Scott'a "Gladiator 2"nin durumunu sordu. Yıldız yönetmen, gelişigüzel bir şekilde senaryonun zaten hazır olduğunu belirtti: "Zaten yazıldı. Gitmek için iyi bir başlangıç ??noktamız var. Öylece başka bir Gladyatör tipi film çekemezsiniz. İlkiyle başlamalısınız. ilk filmden topu almaya yetecek kadar bileşen ".

"Gladyatör 2": Olası hikaye

Ridley Scott'ın etrafındaki yaratıcıların muhtemelen alacağı bir nokta Lucius'un hikayesi. İlk bölümde Russell Crowe'un (57) canlandırdığı Maximus, eski sevgilisi Lucilla'nın oğlunu amcası Commodus (Joaquin Phoenix, 47) tarafından öldürülmekten kurtarıyor.

Maximus'un birinci bölümün sonunda hayatta kalamadığı bilinmesine rağmen, devam filminde göründüğü söyleniyor. Oyuncular hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor, ancak Chris Hemsworth (38) ilgisini şimdiden kamuoyuna açıkladı.

Yaşına göre son derece meşgul olan Ridley Scott, daha yeni iki film çekti: "House of Gucci"ye ek olarak, orta çağ gösterisi "The Last Duel" kısa süre önce sinemalarda gösterildi. Sırada bir dönem filmi de var: Joaquin Phoenix'in Napoleon Bonaparte rolüyle oynadığı "Kitebag". Ardından "Gladyatör 2" gelmelidir.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Gladiator 2 için Ridley Scott senaryosu hazır