Salma Hayek yıldız plaketini Şöhret sokaği'da törenle açtı

Salma Hayek yıldız plaketini Şöhret sokaği'da törenle açtı


Gucci Evi'nin yıldızı Salma Hayek, Şöhret sokağini kendi yildiziyla onur duydu, ve Los Angeles'ta kendi adının yazılı olduğu yıldız plaketini Şöhret sokaği,na törenle açtı

Salma Hayek'in (55) ünlü Hollywood Walk of Fame'de bir yıldızı var. Cuma akşamı (yerel saat) Los Angeles'ta kendi adının yazılı olduğu yıldız plaketini törenle açtı. Los Angeles Belediye Başkanı Eric Garcetti (50), "Eternals"ın yönetmeni Chloé Zhao (39) ve diğer aktör Adam Sandler (55) yerli Meksikalıyı tebrik etti. Hayek'in kızı Valentina ve eşi François-Henri Pinault (59) da özel anda hazır bulundu.

Hollywood Bulvarı'nda kötü deneyim

Salma Hayek 2.709'cu yildizi kendine laik göründü. yildizi aldiğinda ayrıca düşünceli sözler söyledi. Oyuncu, törenin kendisi için çok "iyileştirici" olduğunu söyledi. 1990'ların başında Meksika'daki evinden Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındıktan iki yıl sonra turist şeridinde saldırıya uğradı. Bir adam ona ve arkadaşlarına bıçakla saldırdı. "Eve gittiğimde, 'Burada ne işim var? Kimse beni burada istemiyor. Bugün neredeyse öldürülüyordum' diye düşündüm." Ama o kaldı ve hayranları onu buna teşvik etti.

Hayek, Kasım ayının başından beri Marvel filmi "Eternals"da Ajak olarak beyaz perdede boy gösteriyor. 2 Aralık'tan itibaren "House of Gucci" de Lady Gaga'nın (35) yanında görülebilir. 55 yaşındaki oyuncu, falcı Pina Auriemma rolünü oynuyor.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Salma Hayek yıldız plaketini Şöhret sokaği'da törenle açtı