Kim Kardashian Pete Davidson ile el ele dolasiyorlar

Kim Kardashian Pete Davidson ile el ele dolasiyorlar


Başlangıç ??nedir? Kim Kardashian geçen hafta sonu Pete Davidson ile görüldü ve ikisi çok tanıdık geldi.

41 yaşındaki Kim Kardashian, Cadılar Bayramı haftasonuna 27 yaşındaki Pete Davidson ile başladı. Amerikalı girişimci ve komedyen, 29 Ekim 2021 Cuma günü arkadaşlarıyla California'daki "Knott's Berry Farm" eğlence parkını ziyaret etti - ve birbirlerine çok aşina görünüyorlardı.


Kim Kardashian: Pete Davidson ile Vahşi Roller Coaster Ride,de

Kim'in 42 yaşındaki kız kardeşi Kourtney Kardashian ve nişanlısı Blink 182 davulcusu 45 yaşındaki Travis Barker ile birlikte, realite şovunun oyuncusu ve 27 yaşındaki, eğlence parkında çılgınca bir akşam geçirdi. Yeni nişanlanan çifte ek olarak, Kim ve Pete neredeyse kendileri bir çift gibi görünüyorlardı. Çünkü: ABD'de yayınlanan "People" dergisine sunulan fotoğraflarda ikilinin hız treni sürerken el ele tutuştuğu görülüyor.

Kim ve Pete'in ortak arkadaşları Machine Gun Kelly, 31 aracılığıyla tanıştıkları söyleniyor. İçeriden bir kişi People'a “Aynı çevrelerdeler, bu yüzden zaman zaman birlikte olacaklar” dedi. İkisinin sadece arkadaş olması ve birlikte "takılması" gerekiyor. Hayranlar için heyecan verici olmaya devam ediyor - sonuçta Kim ve Pete son zamanlarda daha sık birlikte görülüyor.


Aralarinda Öpücük de oldu.

Ekim ayının başlarında Kim ve Pete, ABD şovu "Cumartesi gecesi Live"daki görünümleriyle herkesi şaşırttı. İkisi çeşitli kısa videolarda oynadı. Bir taslak için, ikisi Aladdin ve Prenses Jasmin rollerine girdi - hayranların coşkusuna, sonunda bir öpücük bile vardı.


Kim, Kanye West'ten boşanmanın ortasında

Kim Kardashian şu anda Kanye West'ten boşanmanın ortasında. Altı yıl birlikte ve dört çocuktan sonra, yılın başında göz alıcı çift için bir gelecek olmayacağı açıktı. 41 yaşındaki boşanma evraklarını teslim etti. Girişimci ve rapçi 2014 yılında evlendi ve iki kızı, North, 8 ve Chicago, 3 ve iki oğlu var: Saint, 5 ve Psalm, 2 yasinda

Peki Kim Kardashian ve Pete Davidson arasında ciddi bir şeyler olacak mı? 27 yaşındaki bir mega yıldızla ilk ilişkisi olmayacaktı. Davidson zaten 27 yaşındaki Cazzie David, 48 yaşındaki Kate Beckinsale, 20 yaşındaki Kaia Gerber ve 26 yaşındaki Phoebe Dynevor ile çıkıyordu. Hatta 2018'de 28 yaşındaki yıldız şarkıcı Ariana Grande ile kısa bir süre nişanlandı.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Kim Kardashian Pete Davidson ile el ele dolasiyorlar