Hollywood film yıldızı Diane Kruger Düsseldorf'ta Geziyor

Hollywood film yıldızı Diane Kruger Düsseldorf'ta Geziyor


Bir aktör olarak en iyi kariyere sahip olan ve hala bir rüya figürü olan eski bir model - akşamları ne yemeyi sever? Şimdi hafif bir salata sanıyorsanız yanılıyorsunuz... 

Hollywood dünya yıldızı Diane Kruger Düsseldorf'ta görüntülendi.


Akşam, "Riva" da limanda göründü. Tabii ki, Kruger NRW başkentinde yalnız değildi Söylentiler ortalığı kasıp kavuruyordu: Hollywood yıldızı Diane Kruger (44, "Troja", "Soysuzlar Çetesi") hafta sonu limanda görüldü. Ve aniden onun ve “Riva” genel müdürü René Paganetti'nin limandaki “Riva”da bir fotoğrafı sosyal medyada ortaya çıktı.

Hollywood dünya yıldızı Diane Kruger Düsseldorf'ta


ona sorulduğunda René Paganetti “Evet, bu doğru” diyor. "Diane Kruger Cumartesi günü Riva'da bizimle yemek yemeye gitti." Pazar gününden bu yana açık yemek alanı ve kapalı alanın yeniden açılmasıyla 21 Mayıs'tan bu yana terasını yeniden açan Kaistraße'deki popüler restoran, ambiyansı, güzel atmosferi ve spesiyaliteleriyle tanınıyor. Bunlardan biri: kizartmali et - kömür üzerinde kizartilmis çıtır çıtır. Bu tam olarak Kruger'ın duyduğu ve yemek istediği şeydi!

Diane Kruger, Düsseldorf'ta yalnız değil


Alman-Amerikalı kadın Diane Kruger, Aşağı Saksonya'da Diane Heidkrüger olarak doğdu, eşi ve kızıyla ABD'de yaşıyor - “Hyatt” da yaşadığı Düsseldorf'ta yalnız değildi: annesi Maria-Theresa ona eşlik etti.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Hollywood film yıldızı Diane Kruger Düsseldorf'ta Geziyor