Cardi B Ameliyatla Güçlendirilmiş Vücudunu Gururla Sundu

Cardi B Ameliyatla Güçlendirilmiş Vücudunu Gururla Sundu


Kıyafet, striptizciyken bir bodrum katına yasadışı olarak silikon enjekte edildiğini itiraf ettiği geniş derriere ile gösteriş yaptı.

Figürü için iyi para ödediğini gururla paylaştı.

Ve Cardi B, Cuma günü yayınladığı yeni bir Instagram videosunda geniş banyosunda gezinirken bunu gösterdi.

30 yaşındaki rap yıldızı, cerrahi olarak geliştirilmiş bölünmesini sergilemenin yanı sıra, biraz underboob gösteren tek bir parçaya kaydı.
Cardi'nin peekaboo topluluğu, geçmişte liposuction'dan biraz yardım aldığını ortaya çıkardığı kıskanılacak derecede gergin orta bölümünü de ortaya çıkardı.

Kısa klibin başlangıcında Cardi, 87 milyondan fazla takipçisinin kıyafetin ne kadar şık olduğunu görebilmesi için arkasını kameraya dönüktü.

Kıyafet, striptizciyken bir bodrum katına yasadışı olarak silikon enjekte edildiğini itiraf ettiği geniş derriere ile gösteriş yaptı.

Kısa videosunda, gökyüzüne kadar yükselen bir çift parıltılı altın stiletto üzerinde dengede dururken kameradan uzaklaştı.

Mağara banyosundaki duşun girişine ulaştığında tekrar kameraya doğru döndü ve saçını çevirdi.

Geçen yıldan BRS Kash şarkısı Throat Baby (Go Baby) için ayarlanan videonun başlığında 'THE VILLAIN' yazdı.

GQ'ya, sıyırma günlerinde kısmen bodrum kalçasını büyütmeye karar verdiğini, çünkü bir beau'nun onu 'şişman, iri a **' olan bir kadın için terk ettiğini söyledi.

Ayrıca, daha büyük arkaları olan diğer striptizcilerin ondan daha fazla kazanmayı başardığını fark ettiği için prosedür için mali bir teşvik vardı.

Yasadışı enjeksiyonlarını 800 dolara yaptırdıktan sonra o kadar korkunç bir acı içinde yaralandı: 'Bayılacakmışım gibi hissettim' ve implantlar beş gün boyunca sızdırdı.

Cardi B, rapçi Offset of Migos şöhretiyle evli ve 2018'de şimdi iki yaşındaki kızları Kulture'ı karşıladı.

Kızı doğduktan sonra, Cardi liposuction ve göğüs büyütme ameliyatı geçirdi - ancak o zamandan beri plastik cerrahiden vazgeçti.

2019'da, son prosedürlerinden sonra iyileşme süreci, bir dizi konser görünümünü iptal etmesini gerektirdi.

O Haziran'da tweet attı: "Son 2 haftadır egzersiz yapıyorum çünkü b **** bir daha ameliyat olmayacağım ama size o zamandan beri baş ağrım olmadığını söyleyeyim."

Cardi, bu Perşembe günü yeni yürümeye başlayan çocuğunun yeni 4,212 dolarlık Dior çantasıyla poz verdiği birkaç fotoğrafını yayınladı - yakın zamanda hediye aldığı birkaç çantadan biri.

New York doğumlu rapçi, küçük kızı için 'çılgın' bir alışveriş çılgınlığı sırasında 26.000 dolardan fazla para harcadı ve şaka yaptı: 'Tanrı bana bir nedenden ötürü bir oyuncak bebek verdi.'

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Cardi B Ameliyatla Güçlendirilmiş Vücudunu Gururla Sundu