Mena Suvari 42 yaşında ilk kez anne oldu

Mena Suvari 42 yaşında ilk kez anne oldu


Mena Suvari bebek mutluluğunun keyfini çıkarır. Oyuncu, 42 yaşında ilk kez anne oldu.
Geçen yıl Ekim ayında 42 yaşındaki Mena Suvari ilk hamileliğini kamuoyuna duyurmuştu. Kocası Michael Hope ile birlikte bir çocuğu dört gözle bekliyordu. Artık nihayet oğlunu kucağında tutabilir. "Amerikan Güzeli" yıldızının sözcüsü "Halk" a doğrulandı, Mena Suvari 42 yaşında anne oldu. "Bebek ve anne harika gidiyor" diyorlar.

Mena Suvari bebek isimlerini açıkladı

Oyuncu henüz yavrularının bir fotoğrafını yayınlamadı ve muhtemelen şimdilik mutluluğunun tadını çıkarmak istiyor. Buna karşılık, Ocak ayında bebeğinin cinsiyetini açıkladı ve hatta verilmesi gereken adın bile açıklandı. Buna göre, Mena ve Michael oğullarını Christopher Alexander adına vaftiz edecekler. Access'e "Kocamın çok küçükken vefat eden babasından sonra," dedi.

Mena Suvari, Hallmark filmi "Noel için Evde Olacağım" filmini çekerken sevdiği biriyle tanıştı. İki yıl sonra, 2018'de çift düğümü gizli bir törenle bağladı. Şimdi sevgisi, sevinç demetiyle taçlanıyor.

Mena Suvari'nin geç annelik üzerine


"Halk" röportajında ​​geç anneliğinden açıkça bahsetti. Amerikan Pastası filmin,de oynuyan, Filim yildizi Mena Suvari "41 yaşındayım ve 'Bir ayağım mezarda ve iyi şanslar var' hissi var," diye şaka yaptı. Çift uzun bir süre çocuk sahibi olmayı denedikten sonra Mena karar verdi, "Bunu artık yapamam. Bu konuda stresli olmaktan o kadar bıktım ki." Olması gerekiyorsa, olması gerektiğini düşünmeye çalıştı. Gürcistan'a yaptığı bir iş gezisinde, hamileliğin ilk belirtilerine şaşırdı. "İlk başta çok hassas olduğum için jet lag olduğumu düşündüm. Sonra Temmuz ayının sonunda birkaç başka semptomum oldu ve bir test yaptırmaya karar verdim. Ve sonra oldu. Büyük bir sürpriz ve mutlak bir mucizeydi." o coşkulu.

Haberin kaynagi : https://www.kalbimingulu.com

Mena Suvari 42 yaşında ilk kez anne oldu