22 yaşındaki Jenna Ortega, Çarşamba günü Londra'da sıra dışı bir görünüm sergiledi. Aktris, "Wednesday" dizisinin ikinci sezon galasında ince bir yılan derisine benzeyen bir elbiseyle göründü. Yıpranmış uçlar, sürüngenin tüy dökme sürecini taklit ediyordu. Elbisesini dramatik bir makyajla tamamladı: açık renk kaşlar, koyu renk göz farı ve koyu kırmızı ruj, lateks elbiseyle çarpıcı bir kontrast oluşturuyordu. Saçlarını uzun bir örgüyle ördü.
Rol arkadaşları da dramatik görünümleriyle etkiledi: 55 yaşındaki Catherine Zeta-Jones, sırtı açık ve ışıltılı simli siyah bir elbise tercih etti. Saçları yüksek bir topuzla şekillendirilmişti ve makyajı koyu renk göz farı ve koyu kırmızı rujla kasvetliydi. "Wednesday" dizisinin yeni yıldızı 42 yaşındaki Billie Piper da gotik esintili bir kıyafetle karşımıza çıktı. Bağcıklı yakalı ve uzun kollu siyah elbisesi vücuduna yakışıyordu. Meslektaşlarına kıyasla makyajını daha sade tutmuştu.
Jenna Ortega da yanında 23 yaşındaki Emma Myers ve 28 yaşındaki Joy Sunday ile poz verdi; ikisi de aynı derecede çarpıcıydı. Myers, omuzları belirgin, fuşya rengi dantel bir elbise giydi. Sunday ise parlak kırmızı örgü mini elbise, uyumlu tayt, topuklu botlar ve şapka tercih etti.
Beş oyuncu da yakında "Wednesday" dizisinin ikinci sezonunda yer alacak. Netflix, yeni bölümlerin ilk bölümünü 6 Ağustos'ta, ikinci bölümünü ise 3 Eylül'de yayınlayacak. Jenna Ortega, aynı adı taşıyan başrolü tekrar canlandırıyor. Catherine Zeta-Jones, Morticia Addams rolüne geri dönüyor. Billie Piper, Nevermore Akademisi'nin müzik bölümünün başkanı Isadora Capri rolüyle diziye katılıyor. Emma Myers, Enid Sinclair rolüyle geri dönerken, Joy Sunday de Bianca Barclay rolüyle geri dönüyor.